Kantoor Amsterdam

Een kantoor Amsterdam hebben is zeker de moeite waard wanneer je naar alle bedrijven kijkt die in en rondom Amsterdam zitten. Steeds meer bedrijven vestigen zich in Amsterdam en dat gaat niet alleen om nationale bedrijven, maar ook de internationale bedrijven zien in Amsterdam de perfecte plek om zich te vestigen.

Een kantoor willen in Amsterdam is één ding, een kantoor in Amsterdam daadwerkelijk krijgen is een ander. Het is een grote jungle en het zoeken van geschikte kantoorruimte in onze hoofdstad kan voor de gemiddelde ondernemer veel hoofdpijn zorgen.

Skepp

Ben je toevallig bekend met het bedrijf Skepp? Wanneer je een ondernemer bent en je bent op zoek naar een kantoorruimte, dan is het zeker de moeite waard om de website van Skepp eens te bezoeken.

Skepp is van oorsprong een Twents bedrijf wat in 2013 als een online broker in kantoorruimte is gestart. Het bedrijf houdt zich dagelijks bezig met start-ups, scale-ups en grote organisaties in contact brengen met verhuurders van kantoorruimte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*